Trainingen

Wat Dat

Gastvrijheid is altijd welkom. Het verschil is namelijk meteen voelbaar. Zo’n open houding verbindt, geeft energie en zorgt voor nog meer succesvolle resultaten. Van betere inzet, meer betrokkenheid, veel meer werkplezier tot herkenbaarheid bij je klanten. Prestaties verbeteren en de omzet groeit. Kortom: dat voelt goed. En vanzelfsprekend.

Be My Guest is gastvrijheid. Onze manier van trainen gaat verder dan alleen het verspreiden van kennis en ervaring. Wij doen het anders. Want gastvrijheid: dat moet je zelf voelen. Volgens ons een kwestie van uitdagen, zelf doen en denken en vanuit energieke betrokkenheid samen werken naar een gastvrije visie en beleving.

Zoveel mensen, zoveel talent. Daarom zoomen wij in op hoogst persoonlijke kwaliteiten. Waar ben je goed in? Wat wil je wel of niet? Wat raakt jou echt? Vanuit persoonlijke drijfveren versterken wij het gehele team. Het resultaat? Sterk, doelgericht en effectief inzoomen op het leveren van gastvrijheid binnen uw bedrijf. Zo komt alles in balans.

Waar overal

Gastvrijheid is grenzeloos. Daarom beperken we ons niet tot een vaste trainingslocatie. Maar: een inspirerende omgeving werkt altijd dynamischer. Wij creëren die graag. Zo is er meteen sprake van de juiste vibe, een goede energie en een gastvrij begin. Mogen wij jou inspireren?

Onze tarieven

Gastvrijheid is tijdloos. Dat onderstrepen wij met onze flexibele trainingsmogelijkheden. Elke branche heeft zijn eigen kenmerken. Wij sluiten ons daar graag op aan. In overleg stellen wij graag een agenda op maat voor u op.

Onderstaand een indicatie van onze (dag)tarieven. Alle uren zijn flexibel in te vullen, zo is een ontbijt sessie ook mogelijk. Wij passen ons graag aan op uw wensen, bespreek uw wensen met ons en wij maken een offerte op maat. 

Een dagdeel €    650,-
Een hele dag € 1.150,-
   

Prijzen zijn inclusief deskundigheid, passie en energie, exclusief 21% BTW.

Heeft u vragen of
wilt u een training volgen

Bel ons op 06 222 14867 of bekijk onze contactpagina