Over ons

Een welkom gevoel. Zomaar een vriendelijke glimlach. Oprechte vriendelijkheid. Echte interesse en betrokkenheid. Gastvrijheid beperkt zich niet tot de horeca. Sterker nog: gastvrijheid is welkom in elke organisatie. Want daarmee maakt u het verschil voor uw gasten, relaties en medewerkers. Elke dag.

Maar wie zijn wij? Wij zijn Be My Guest. Kenners, doeners en meesters in gastvrijheid. Vanuit ons vak, onze opleiding en ervaring spreken wij duidelijke taal over de kunst van gastvrij ondernemerschap. Dat doen we voor de meest uiteenlopende toehoorders. Flexibel, resultaatgericht en altijd professioneel. Energiek, eigentijds, realistisch en leerzaam.

Romy Thomas
Ik ben Romy Thomas; pedagoog, coach en trainer van beroep. Woonachtig in Den Bosch, genietend van het leven en een echte Bourgondiƫr! Inspireren, activeren en mensen samenbrengen is wat ik graag doe en waar ik energie van krijg! Ik heb ondertussen veel ervaring in de horeca opgedaan en het lijkt mij daarom prachtig om binnen 'Be my Guest' mensen te inspireren om gastvrijheid op een unieke manier eigen te maken binnen zichzelf en/of het bedrijf waar ze werkzaam zijn.

Esther Reinders
Oprechte Gastvrijheid! Dat is waar ik voor sta! Na een studie in Antwerpen en een aantal jaar in Sevilla ( Spanje) in de Hospitality gewerkt te hebben, besloot ik nogmaals meer van de wereld te zien. Als stewardess bij KLM. Dus heb ik wereldwijd van de Gastvrijheid mogen proeven! Dit samen is met mijn ervaringen als horeca ondernemer van verschillende succesvolle restaurants een perfecte basis geweest voor 'Be My Guest'. Met betrokkenheid, delen van kennis, stimuleren en inspireren wil ik die Oprechte Gastvrijheid graag ook aan uw bedrijf overbrengen! Want iedereen heeft het in zich!

Heeft u vragen of
wilt u een training volgen

Bel ons op 06 222 14867 of bekijk onze contactpagina